[AKAK NI BULAN PERTAMA DARI DROPSHIP KE AGEN, DA BUAT LEBIH 30KG]

 

             Pn Dina, agen dari Shah Alam, baru je upgrade dari dropship ke AGEN pada bulan ini (julai 2017). Akak ni juga masih bekerja sebagai guru sampingan di salah sebuah sekolah swasta tapi gigih juga nak cari extra income tanpa Anda PERLU berpeluh-peluhan. Ye la, coklat ni klo tempat panas dia pun cair kan. Jadi sesuai sangat LA bagi mereka yang suka bekerja dalam suasana aircond condition kan

Anda sendiri lihat dalam invoice agen dina, Selang berapa hari stok 10kg dia habis cukup hujung bulan sudah lebih 30kg . Order yang penghujung ni pun da ramai yang da letak order.

Dia sendiri pun tak sangka, memang senang rupanya nak niaga coklat ni tapi mesti kena pada cara yang betul. Tiada magik untuk berjaya ok.. Melalui CHOCODAPS, kami mempunyai sistem perniagaan coklat yang terancang, coaching, strategi marketing yg terbukti berkesan, komuniti coklat yg positif & tidak lokek ilmu mahupun idea.

Chocodaps

‘Everyone Can SELL Chocolate”

BAGAIMANA WANITA INI BUAT JUALAN 120KG COKLAT DALAM 2 BULAN

Puan Salfarina ,30 ibu kepada 4 orang anak yang berderet rapatnya. Beliau juga masih lagi bekerja. Namun mampu membuat jualan ratusan kg dalam masa 2 bulan.

Anaknya semua kecil dari 9thn hingga ke 2thn. Bukan mudah ye nak menguruskan perniagaan dengan anak-anak tengah kecil ni. Mana yang da ada anak tu faham la cabarannya tapi macam ni pun boleh buat 120kg.

Klik link di bawah untuk ketahui rahsia wanita ini

VIDEO TESTIMONI TOP SALES JUN 2017, RYNA