GRAND INSENTIF JUN 2018

GRAND INSENTIF CHOCODAPS GOLD – JUN 2018

Tahniah di ucapan kan kepada Pn.Siti Hajar (Segamat), Pn. Nurul Nadhirah (Jerantut), Nurul Fatihah (Kota Bharu) & Pn.Yusliza (Seremban). Sales Minima mereka 30k – 60k okeh , so uools kira la sendiri berapa banyak EMAS yang mereka terima.

Kami akan pos VOUCHER EMAS ini terus ke anda. So nanti uools boleh pergi pada mana-mana oultet HABIB di seluruh Malaysia. Kami cuba berikan anda REWARD yang sekeras-kerasnya mengikut kemampuan kami.

ini lah yang membezakan CHOCODAPS berbanding produk-produk makanan diluar sana. Seronok kan dapat duit, dapat makan COKLAT & dapat EMAS HABIB.

Hanya di Chocodaps, Pilihan utama anda.

jika nak tahu lebih lanjut hubungi saya, Zana di 01111414770 (klik untuk terus wasap)

Terima kasih

 

JUAL COKLAT PUN BOLEH BUAT 5 ANGKA

JUAL COKLAT PUN BOLEH BUAT 5 ANGKA

Segamat, Pn. Siti Hajar @ #kakJaja ini masih lagi bekerja sebagai salah seorang penyarah di sebuah intitusi pengajian. Sambil-sambil bekerja boleh buat angka cengini. Pada bulan ke-3 sahaja dia telah mencecah RM30,000 Sales.

Kak Jaja ni jugak ibu kepada 3 anak-anak beliau yang masih kecil. Alhamdulillah berkat sokongan suaminya En.Bun (nama panggilan) yang selalu membantu juga menjadikan pasangan ini begitu hebat sekali. Jika ingin diikutkan bukan sesuatu perkara yang mudah untuk mereka ditahap ini tapi jika ada kemahuan pasti ada jalan untuk berjaya.

Di Chocodaps kami sudah sedia laluan untuk anda berusaha. Kami ada pelbagai kaedah marketing yang kami gunakan(pengalaman sendiri tau).  Kami akan berikan latihan sebulan melalui GROUP WHATSAPP untuk bantu anda membina pendapatan dengan Coklat. Kami tidak akan biarkan anda terkapai-kapai, In sha Allah kami akan bimbing anda untuk berjaya dalam industri coklat ini

Saya amat yakin bahawa industri coklat ini sangat besar dan mampu memberikan banyak manfaat pada orang ramai tertutamanya dari segi Pendapatan. Hampir seluruh penduduk DUNIA meminat Coklat kan. Berdasarkan pengalaman dan strategi perniagaan kami. Kami ingin membantu lebih ramai lagi mereka diluar sana untuk membina pendapatan lumayan dengan Coklat 

Jika ingin tahu lebih lanjut tentang kami. Hubungi saya, Zana di 011-11414 770  (wassap)

Terima Kasih

#Chocodaps #RevolusiCoklatOnlinePertamaDiMalaysia

[AKAK NI BULAN PERTAMA DARI DROPSHIP KE AGEN, DA BUAT LEBIH 30KG]

 

             Pn Dina, agen dari Shah Alam, baru je upgrade dari dropship ke AGEN pada bulan ini (julai 2017). Akak ni juga masih bekerja sebagai guru sampingan di salah sebuah sekolah swasta tapi gigih juga nak cari extra income tanpa Anda PERLU berpeluh-peluhan. Ye la, coklat ni klo tempat panas dia pun cair kan. Jadi sesuai sangat LA bagi mereka yang suka bekerja dalam suasana aircond condition kan

Anda sendiri lihat dalam invoice agen dina, Selang berapa hari stok 10kg dia habis cukup hujung bulan sudah lebih 30kg . Order yang penghujung ni pun da ramai yang da letak order.

Dia sendiri pun tak sangka, memang senang rupanya nak niaga coklat ni tapi mesti kena pada cara yang betul. Tiada magik untuk berjaya ok.. Melalui CHOCODAPS, kami mempunyai sistem perniagaan coklat yang terancang, coaching, strategi marketing yg terbukti berkesan, komuniti coklat yg positif & tidak lokek ilmu mahupun idea.

Chocodaps

‘Everyone Can SELL Chocolate”

BAGAIMANA WANITA INI BUAT JUALAN 120KG COKLAT DALAM 2 BULAN

Puan Salfarina ,30 ibu kepada 4 orang anak yang berderet rapatnya. Beliau juga masih lagi bekerja. Namun mampu membuat jualan ratusan kg dalam masa 2 bulan.

Anaknya semua kecil dari 9thn hingga ke 2thn. Bukan mudah ye nak menguruskan perniagaan dengan anak-anak tengah kecil ni. Mana yang da ada anak tu faham la cabarannya tapi macam ni pun boleh buat 120kg.

Klik link di bawah untuk ketahui rahsia wanita ini

VIDEO TESTIMONI TOP SALES JUN 2017, RYNA