PRODUCT CHOCODAP'S

Almond Milk Choc

Rasa sebijik macam Cadbury. Paling hot item. Always stock licin. Hampir semua golongan suka

Bahan-Bahan:

Gula , Serbuk koko, Susu tepung penuh krim, Kacang Badam, Mentega Koko, Lemak Sayuran, Pelikat, Pengemulsi (lesitin soya e322), Agen pengilat(E904), Vanila

Raisin Milk Choc

Sama rasa macam Almond Milk Choc. Cuma dalam dia ada kismis. Rasa macam manis + Masam kismis. Sedap dan sesuai pada mereka yang tak makan kacang

Bahan-bahan:

Gula , Serbuk koko, Susu tepung penuh krim, Kismis, Mentega Koko, Lemak Sayuran, Pelikat, Pengemulsi (lesitin soya e322), Agen pengilat(E904), Vanila,

Almond Bittersweet Milk

Tak selalu manis macam Almond milk dan tak terlalu pahit macam Almond Dark Choc. So, rasa dia just nice

Bahan-Bahan:

Gula , Serbuk koko, Susu tepung penuh krim, Kacang Badam, Mentega Koko, Lemak Sayuran, Pelikat, Pengemulsi (lesitin soya e322), Agen pengilat(E904), Vanila

Almond Dark Choc

Pahit tapi Almond Dark kita ni tak terlalu pahit macam coklat lain. Dark coklat dalam 75% gitu. Akan rasa lemak2 coklat tiime makan tu

Bahan-Bahan:

Gula , Serbuk koko, Susu tepung penuh krim, Kacang Badam, Mentega Koko, Lemak Sayuran, Pelikat, Pengemulsi (lesitin soya e322), Agen pengilat(E904), Vanila,

Almond White Choc

Rasa manis susu. Sesuai sape yang suke makan manis. Bau dia sangat sedap rasan nak makan banyak-banyak

Bahan-bahan:

Gula , Serbuk koko, Susu tepung penuh krim, Kacang Badam, Mentega Koko, Lemak Sayuran, Pelikat, Pengemulsi (lesitin soya e322), Agen pengilat(E904), Vanila,

Almond Sesame Choc

Boleh tahan Hot item jugak. Ada bijan hitam & putih di campur dalam White Choc. So rasa manis White Choc diseimbangkan dengan rasa pahit dari bijan-bijan tu. Sedap sangat dan ramai peminat

Bahan-bahan:

Gula , Serbuk koko, Susu tepung penuh krim, Kacang Badam, Mentega Koko, Lemak Sayuran, Pelikat, Pengemulsi (lesitin soya e322), Agen pengilat(E904), Vanila,

Meteor Chocolite

Ni paling best bole makan macam kudap-kudap depan tv. Rasa tak manis sangat. Sesuai sangat dimakan bila-bila masa dan x memuakkan

Bahan-Bahan:

Gula, Mentega koko, serbuk koko, Whey powder, laktosa, Maltodextrin, Soybean lecithin, Arabic gum, Vanillin, Titatium Dioxide (E171), Carnauba, Edible Pigment (E110, E102, E129, E133)